VivaTech 2024 in Parijs: de essentiële afspraak voor innovatie en technologie


Doe mee aan VivaTech 2024: Het grootste technologie-evenement van Europa!


Van 22 tot 25 mei 2024 zal Parijs het toneel zijn van een van de meest prestigieuze evenementen in de wereld van de technologie: VivaTech. De beurs wordt jaarlijks gehouden in de Porte de Versailles en wordt erkend als Europa's grootste bijeenkomst van startende technologiebedrijven, investeerders, bedrijven en innovatieve denkers. VivaTech is een uitzonderlijke etalage voor technologische vooruitgang en een katalysator voor ontmoetingen tussen innovatieleiders en nieuwkomers.


VivaTech biedt een uniek platform waar bezoekers de nieuwste technologietrends kunnen ontdekken op uiteenlopende gebieden als kunstmatige intelligentie, robotica, augmented reality en de digitale transformatie van het bedrijfsleven. Elk jaar trekt de beurs bezoekers van over de hele wereld om de technologieën te ontdekken die onze toekomst zullen bepalen, deel te nemen aan workshops, te luisteren naar inspirerende technologiebesprekingen en hun professionele netwerken uit te breiden.


Gerenommeerde sprekers op VivaTech!


Tot de vorige sprekers op VivaTech behoorden bekende figuren als Facebook-oprichter Mark Zuckerberg, Microsoft CEO Satya Nadella en Christine Lagarde, president van de Europese Centrale Bank. Deze persoonlijkheden deelden hun visie op de toekomst van technologie en de economische impact van digitale innovaties en trokken daarmee de aandacht van duizenden aanwezigen. ​


1800 starters aanwezig 


De beurs is ook een uitgelezen plek voor live demonstraties waar startups en gevestigde bedrijven hun nieuwste oplossingen laten zien. Naast de tentoonstellingsruimtes organiseert VivaTech uitdagingen, hackathons en pitchsessies om innovators te laten zien waar ze goed in zijn. Het is de perfecte gelegenheid voor start-ups om opgemerkt te worden door potentiële investeerders en industriële partners. ​



Ontdek de nieuwste technologische innovaties 


Tegelijkertijd worden thematische topontmoetingen georganiseerd over actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, ethiek in technologie en de sociale impact van innovatie. Deze discussies brengen experts, opinieleiders en besluitvormers samen om te debatteren over mogelijke paden naar een meer verantwoordelijke toekomst.


Nalios op VivaTech 2024


Dit jaar zijn we er bij Nalios trots op om deel te nemen aan dit grote Europese technologie-evenement. Als Odoo-integrator zullen we laten zien hoe onze ondersteuning en expertise, opgebouwd in meer dan 10 jaar, bedrijven kan helpen hun activiteiten te optimaliseren.
Met onze methodologie richten we al onze inspanningen op het succes van projecten met behulp van een gestandaardiseerde aanpak om risico's en kosten te minimaliseren.


Kom naar onze masterclass op locatie en volg onze presentatie live op de verschillende VivaTech-kanalen.

We nodigen u uit om ons team te vergezellen op de stand ( BOOTH C27-016 ) om te ontdekken hoe onze expertise uw bedrijfsvoering kan transformeren met Odoo-technologie. Kom en geniet van een meeslepende en informatieve ervaring met ons.



Ontdek VivaTech en kom bij ons!



#VivaTech2024 #InnovationTechnology #integratorOdoo #OdooGoldPartner